Reis & Info

Natuurlijk is een evenement zoals de Sebamed Bike day niet mogelijk zonder de steun van onze sponsoren en partners. Hartelijk dank hiervoor!

Overnachtingsmogelijkheden

Voor degene die voor of na de Sebamed Bike Day in Bad Salzig of omgeving willen overnachten, alle nodige informatie hiertoe kunt u vinden op de site van Tourist Information Boppard.

Zo komt u bij ons!

Vanuit de richting Keulen: Verlaat de A61 bij de afslag Boppard (nummer 41) en volg de borden richting Boppard. In Boppard neemt u de B9 in de richting van Bad Salzig. In Bad Salzig neemt u de eerste afrit en volg de borden richting parkeerplaats.

Vanuit de richting Frankfurt: Verlaat de A61 bij de afslag Emmelshausen (nummer 42) en volg de borden richting St. Goar/Bad Salzig. In Karbach ga links op de L212 richting Rheinbay. In Rheinbay sla links af richting Weiler, hier volgt u de weg links richting Bad Salzig. In Bad Salzig aangekomen volgt u de borden richting parkeerplaats.

Reizende met navigatie: Start en finish bevinden zich op het volgende adres: Binger Straße 80, 56154 Boppard/Bad Salzig. Gebruik voor de parkeerplaatsen het adres Bopparder Straße 84, 56154 Boppard/Bad Salzig.